Particulieren

Persoonlijk, betrouwbaar, hoge kwaliteit en flexibel

VOOR PARTICULIEREN

B-Clean facilitaire dienstverlening is een klein bedrijf welke zich volledig heeft gericht op het leveren van schoonmaak.

SCHOONMAAKBEDRIJF VOOR PARTICULIEREN

Lekker leven en niet altijd de behoefte aan schoonmaken na een dag hard werken.  Besteed het uit en laat ons het voor u doen. Wij helpen graag bij het schoonhouden van de woning van stofzuigen en afstoffen, het poetsen van de badkamer en het toilet en het reinigen van de ramen en dweilen van de vloeren.

Grote schoonmaak  

De voorjaarsschoonmaak blijft er wel eens bij door alle drukte. Laat ons u daarbij een keer helpen en daarna mag u het gerust zelf weer doen, maar misschien raakt u wel enthousiast en kunnen we u vaker ondersteunen.  

Bouw- en opleveringsschoonmaak  

Wanneer u verhuist moet er veel gebeuren en schoonmaken is dan vaak een hele klus. Bouw- en opleveringsschoonmaak verzorgen wij voor u, zodat u zich met andere zaken van de verhuizing kan bezighouden. 

Schoonmaak recreatiewoning 

Chalet, stacaravan, appartement of hele vakantiewoning het komt anders binnen wanneer je opgeruimd en schoon een vakantie begint. Wanneer u er zelf niet aan toe komt om voor de vakantie alles aan de kant te krijgen dan helpen wij u graag. Misschien verhuurt u de rest van het jaar uw mooie vakantieadresje aan anderen, dan zal er regelmatig schoongemaakt moeten worden. Geen zorgen wij regelen alles.

Vraag vrijblijvend naar een advies op maat. Wij maken het graag tot in de puntjes schoon.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met B-Clean, wanneer je het schoonmaakwerk verzorgt wilt hebben tot in de puntjes!

Adres

Friesland

Telefoon

06 127 142 96

E-mail

info@b-clean.nl