Bedrijven

Persoonlijk, betrouwbaar, hoge kwaliteit en flexibel

VOOR BEDRIJVEN

B-Clean facilitaire dienstverlening is een klein bedrijf welke zich volledig heeft gericht op het leveren van schoonmaak.

SCHOONMAAKBEDRIJF VOOR BEDRIJVEN

Een schoon en frisse omgeving om in te werken, wonen en te recreƫren zou de norm moeten zijn. In de praktijk is dit nog wel eens een uitdaging. Wij nemen dit werk graag uit handen en zorgen ervoor dat alles schoon en netjes is. Vertrouwd en persoonlijk, flexibele en met ruime ervaring. B-Clean tot in de puntjes.

Kantoorschoonmaak

Een schone en nette werkomgeving zorgt bij werknemers voor meer voldoening in het werk. Van het reinigen van bureaus, bijhouden van kantine en keuken tot het schoonmaken van de toiletten, stofzuigen en dweilen.

Kantoorschoonmaak op regelmatige basis, een voorjaarschoonmaak maar ook een verbouwings- of verhuizingsschoonmaak is waar wij zeker kunnen helpen. Daarna is het een kwestie van bijhouden en ook daar hebben wij genoeg mogelijkheden u te ondersteunen. Flexibel en met ruime ervaring zorgen we dat alles op tijd weer aan de kant is.

Het grotere onderhoud van vloeren en het reinigen van glazen en ook de gevel periodiek een schoonmaakbeurt geven is ook geen probleem. Wij zorgen voor professionele schoonmaak naar uw behoefte.

Facilitair

Net een stapje meer, omdat we er toch al lopen. Eventueel andere facilitaire zaken waar u even niet aan toe komt. Van het verzorgen van de office supplies tot het ordenen van archieven voor ons is het de gewoonste zaak. Er blijven altijd taken liggen door tijdgebrek wij helpen waar nodig.

Zien is doen!

Vraag vrijblijvend naar een advies op maat. Wij maken het graag tot in de puntjes schoon.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met B-Clean, wanneer je het schoonmaakwerk verzorgt wilt hebben tot in de puntjes!

Adres

Friesland

Telefoon

06 127 142 96

E-mail

info@b-clean.nl